MAATWERK KASTEN

EN PLATEAUS

Een plateau en/of kast bepalen voor een groot deel de uitstraling van uw haard. Wanneer u een haard of kachel koopt bij Jens Haarden kunt u ervoor kiezen om een plateau of kast op maat te laten maken. Geheel vervaardigd naar uw wensen en smaak door onze vakkundige meubelmaker.

IEDERE SITUATIE IS UNIEK!

Maatwerk door vakmensen

Een populaire opstelling is een combinatie van een haard met een plateau met opbergmogelijkheden voor de apparatuur en ruimte voor de tv waarbij de snoeren ook nog eens mooi weggewerkt kunnen worden.

Aangezien iedere situatie uniek is maken wij deze plateaus en meubels volledig op maat naar de wensen van de klant. Het zorgt voor een mooie en opgeruimde haardpartij in combinatie met praktische voordelen.

Meubelmaatwerk1.jpg

Goed gereedschap
is het halve werk

Zonder goed gereedschap kun je niet werken, zo hebben we flink geïnvesteerd in moderne machines waardoor we een constante kwaliteit kunnen waarborgen, voor de bouw gebruiken we een Elcon platenzaag, voor de maatwerk meubels maken we gebruik van een Altendorf formaatzaag, een Bleu Max van Hettich voor de boringen van ladegelieders en scharnieren. De laatste investering is een kantenlijmer van SCM om meubelpanelen af te werken. Alle machines staan aangesloten op een speciaal afzuigsysteem met filters en persluchtreiniging voor een optimaal werkklimaat.

Kasten_op_maat1.jpg

Vele mogelijkheden

De binnenkasten worden gemaakt van MDF met een harde afwerklaag, de fronten en zijpanelen worden eveneens gemaakt van MDF maar dan gespoten in de gewenste kleur, het kan een glad MDF paneel zijn, maar we kunnen de frontjes ook maken van eiken of met een mooie nerf structuur.

De indeling varieert van een klep naar voren, deurtje of lade, mogelijk met kleine binnenlade en een mooie inschuifbare klep waar de apparatuur achter kan staan. We werken met de hoogwaardige kwaliteits systemen van Hettich met ladegeleiders tot wel 80kg. De deurscharnieren en ladesystemen zijn standaard voorzien van softclose voor een passende kwaliteits beleving.

Meubelmaatwerk2.jpg

Natuursteen bladen

Voor de afwerking op het plateau en rondom de haard kiezen we voor natuursteen of keramiek. Deze materiaal soorten kunnen goed tegen de warmte en zijn daarom zeer geschikt voor deze toepassing, bij elektrische en Bio-ethanol haarden kan er ook voor een houten blad gekozen worden.

Bij Natuursteenbedrijf Ben Overkamp kunt u diverse steensoorten bekijken, wij zorgen voor de maatvoering en Overkamp maakt het natuursteen op maat voor uw haard.

Natuursteen1.jpg

Bekijk de mogelijkheden

in onze showroom