Bel: (079) 593 1217

Historie Jens Haarden

Het was 1998. Ik was 18 jaar oud toen mijn vader thuiskwam met het verhaal dat de buurman zijn kachelzaak wilde verkopen, omdat zijn andere bedrijf al zijn tijd in beslag nam. Of het misschien iets voor mij zou zijn…..

Ondanks dat ik in de voetsporen van mijn vader wilde treden en verder wilde in het bouwbedrijf dat hij samen met zijn compagnon had opgericht, leek het me een leuke uitdaging om de kachelzaak weer nieuw leven in te blazen.

Er moest een nieuwe firmanaam bedacht worden. Het werd Flam Haarden & Kachels. Dit vond ik het meest voor de hand liggend, omdat het bedrijf toen alleen maar haarden verkocht van het Belgische merk Flam en ik me graag in dit merk wilde specialiseren.

Het duurde niet lang voordat er andere merken haarden bij kwamen. Dit om het assortiment zo goed mogelijk aan te laten sluiten op de vraag uit de markt. Ik installeerde de haarden en kachels zelf en mijn vader hielp mij waar hij kon, maar al snel huurde ik mensen in om mee samen te werken. In 2006 nam ik het eerste personeelslid aan en inmiddels bestaat ons vaste team uit 11 personen en zijn wij uitgegroeid tot een compleet haardenbedrijf van deze tijd met een mooie showroom met uitgebreid assortiment.Door de uitbreiding van het assortiment en de verwarring die ontstond vanwege het Belgische merk Flam, werd het nu tijd voor een nieuwe naam. Omdat ik al 18 jaar bezig ben met het opbouwen van het bedrijf en de klantenkring en veel mensen mij persoonlijk kennen, leek Jens Haarden de beste keus.

Ik kan met trots zeggen dat er met heel veel passie en plezier gewerkt wordt binnen ons bedrijf en het is een beloning wanneer de mensen genieten van de sfeer en de warmte van de haarden en kachels die wij leveren en installeren.

Wij hopen dat we dit nog lang kunnen en mogen doen, alleen vanaf nu onder een nieuwe naam…..

Met vriendelijke groet,
Jens Hogerwerf