Bel: (079) 593 1217

Nieuw! Dik Geurts Odin houtkachel


 

Een afgerond verhaal!

Odin, de indrukwekkende oppergod uit de Noordse mythologie. Het is nu de naam voor een prachtige circulaire houtkachel van Dik Geurts

 

Functie en design
gaan hand in hand

Ontworpen vanuit eenvoud, rendement en schoonheid. Gemaakt met vakmanschap. Dat is de Dik Geurts Odin. Zijn unieke en ronde design maakt hem niet alleen tot een echte eyecatcher, maar zijn vorm zorgt ook voor een geweldig vlammenspel. Vlammen die eenvoudig te controleren zijn, met één unieke luchtschuif die alleen bij Dik Geurts te vinden is.

 


Een echte Dik Geurts

Het robuuste karakter van Dik Geurts zien we bij de Odin terug in tal van elementen: zijn donkere antraciete uiterlijk, de naadloze afwerking, het stoere scharnier van de deur, zijn perfecte luchtdichtheid en de eenvoud van de enkele luchtschuif. Met de Odin en de Odin Tunnel voegt Dik Geurts dan ook twee bijzondere modellen toe aan zijn al indrukwekkende assortiment houthaarden.

 

Mooi gemak

Eén robuust vormgegeven luchtschuif, met drie standen, voor de volledige bediening van je haard. Dat is uniek, dat is typisch Dik Geurts. De primaire beluchting voor het opstoken van de haard, de secundaire beluchting voor de verbranding van onverbrande gassen en de ruitbeluchting voor altijd schone ruiten.

 

Sneller warm en milieuvriendelijk

De binnenbekleding van de Odin is van vorm gegoten vermiculiet dat de warmte zeer goed reflecteert. Een hele bewuste keuze want deze reflectie zorgt voor een snellere opwarming van het rookkanaal en meer warmte in het vuur. Het resultaat: een mooie schone verbranding, meer rendement en een verbranding die voldoet aan de strengste emissie eisen.

 Natuurlijk efficiënt

Naast een warmte reflecterende binnenbekleding van vermiculiet, biedt de Odin, zoals elke Dik Geurts haard, de optie tot buitenluchtaansluiting. Hierbij wordt er geen lucht vanuit de woonkamer onttrokken. Efficiënt, schoon en zeer geschikt voor goed geïsoleerde woningen.

 

Ruim aanbod aan haarden

  • Ultiem design met uniek rond glasraam
  • Wandmontage, vrijhangend of staand op een plateau
  • Zeer eenvoudig te bedienen met één schuif
  • Interieur in gecoat vermiculiet donker antraciet
  • Zeer hoog rendement  en goedgekeurd volgens de allerstrengste emissie eisen.