Bel: (079) 593 1217

Draftbooster - Uw kacheltrekventilator

Het aanmaken van uw kachel
is nog nooit zo gemakkelijk geweest!

Een Draftbooster kacheltrekventilator zorgt ervoor dat u uw houtkachel zonder problemen kunt aansteken en dat deze een goede en milieuvriendelijke verbranding levert. Bovendien kunt u extra houtblokken aan de kachel toevoegen zonder dat er hinderlijke rook in de woonkamer ontsnapt.

Door deze kacheltrekventilator wordt rook in de woonkamer verminderd en is er ook veel minder roetaanslag op het glas van de houtkachel.

 


De installatie van een Draftbooster kacheltrekventilator verloopt zeer eenvoudig en er is geen bijzondere vakkennis voor vereist. Dankzij de kacheltrekventilator haalt u het maximale uit uw houtkachel zodat u er optimaal van kunt genieten. U steekt het vuur aan en genieten maar!

 

U kunt de Draftbooster heel gemakkelijk op de schoorsteen van uw woning installeren. Voortaan kunt u uw houtkachel in een mum van tijd aansteken. De goede verbranding verzekert optimale omstandigheden, vooral in het begin, wanneer de schoorsteen nog niet voldoende trekt.

 

De Draftbooster zorgt voor minder rook in de woonkamer wanneer u de deur opent om hout toe te voegen. Dankzij onze Draftbooster haalt u het maximale uit uw houtkachel.